Back to All Events

Mediacija - priložnost za boljše odnose in razreševanje težav, predstavitev za strokovne delavce

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Strokovni delavci, socialni delavci, psihologi, svetovalci, terapevti, učitelji in vsi, ki delate za dobro posameznika, partnerskih odnosov in družin!

Mladinski kulturni center Maribor organizira brezplačno predstavitev transformativne mediacije, na kateri boste seznanjeni z učinkovitim pristopom razreševanja najrazličnejših vrst konfliktov.

Ekipa mediatork vam bo približala mediacijo in njeno uporabnost pri soočanju z družinskimi, partnerskimi težavami in konflikti na delovnem mestu. Spoznali boste, kaj mediacija sploh je, kako poteka v praksi, kakšne so njene dobrobiti za duševno zdravje in zadovoljstvo posameznika in njegovih bližnjih ter kam se lahko po pomoč v obliki mediacije v Mariboru obrnete – ali za lastne potrebe, potrebe organizacije ali kot predlog vašim uporabnikom v kolikor bi takšno pomoč potrebovali.

Predstavitev bo potekala v torek, 10. oktobra 2017, med 10:00 - 11:00 uro v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, Maribor.

Zaradi lažje organizacije in priprave predstavitve vas prosimo, da se na dogodek prijavite na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Predstavitev je izvedena v okviru 4. festivala Mladi Maribor, ki ga Mladinski kulturni center Maribor organizira med 22. 9. - 14. 10. 2017.  

Vir fotografije: http://www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetailsKids.aspx?p=335&np=287&id=2507