Back to All Events

Si ljubitelj kulture, iščeš kreativno delo?

Foto: Dejan Bulut

Foto: Dejan Bulut


Poznaš delovanje in zgodovino MKC Maribora in KC Pekarne? V MKC Maribor iščemo strokovnega delavca za pripravo kulturnih projektov. Si želiš prispevati k veliki zgodbi avtonomne kulturne cone ter v sodelovanju s programskim svetom KC Pekarna pomagati, da Pekarna zraste v še večji kreativni in odprt prostor? Spremljaš javne razpise, znaš prijavljati dobre ideje na domače in tuje razpise ter že beležiš vrsto pridobljenih razpisov? Samostojno, ustvarjalno in zanesljivo organiziraš, koordiniraš ter spremljaš izvajanje kulturnih programov? Povezovalno komuniciraš z izvajalci programov in projektov ter znaš usklajevati njihovo izvedbo? Če si oseba, ki redno spremljaš kulturne dogodke doma in v tujini na področju avtonomnih kulturnih con ter ti je sodelovanje z uporabniki alternativne kulture ter subkultur ni tuje, te vabimo v naš kolektiv.

Veselimo se tvojega znanja neprofitnega menedžmenta in uporabe socialnih omrežij, aktivnega znanja angleškega jezika ter odgovorne skrbi za produkcijo in tehnične rešitve upravljanja avtonomne kulturne cone. Če poznaš Upravljavski model KC Pekarna, toliko boljše.

Pošlji svoj življenjepis z vizijo odprtega prostora KC Pekarna na maja.malus-azhdari@mkc.si in vse to pošlji tudi stiskano na naslov: MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor do 26.08.2016.