Back to All Events

DELAT GREM!!!

KDO SEM, KAM GREM IN KAJ JE MOJA POT?

Vabimo vas na prvo aktivnost v okviru projekta Delat grem!, z naslovom »Kdo sem, kam grem in kaj je moja pot?«. Na usposabljanju bomo na praktičen način pri sebi iskali odgovore prav na ta vprašanja s pomočjo Osebnega modela razvoja, ki ga je razvila Sonja Čandek, ena od izvajalk usposabljanja. Na dogodku se bomo v sproščenem vzdušju najprej spoznali, prav tako pa boste imeli možnost izvedeti več o celotnem projektu Delat grem!, možnostih vaše vključitve in sodelovanju v prihodnje. 

Srečamo se že ta torek, 13. 12. 2016, ob 15. uri v 1. nadstropju Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16.

Usposabljanje je namenjeno vsem mladim od 15. do 29. leta, ki bi želeli pridobiti in okrepiti svoje kompetence in tako izboljšati svoje možnosti za zaposlitev ter trenutno niste v delovnem razmerju, bi si pa tega sedaj ali v bližnji prihodnosti želeli.

Projekt Delat grem! poteka pod okriljem Mladinskega kultnega centra Maribor in mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera bodo udeleženci krepili različna znanja in kompetence ter tako povečali možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja bodo tako s področja osebne rasti in asertivnosti, kot tudi zelo praktična usposabljanja, vezana na razvoj idej, ki jih imajo mladi, srečanj s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

 

Več informacij o projektu najdete v priloženi priponki in na Facebook strani Delat grem!. Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo na mladina@mkc.si

Toplo vabljeni!

Earlier Event: December 8
Potopis Pacifik in Nova Zelandija