Back to All Events

Imaš status študenta ali dijaka? Si želiš sodelovat pri soustvarjanju lokalnega okolja?

Foto: splet

Foto: splet

Želiš prispevat k boljši zaposljivosti in zaposlenosti mladih Mariborčank in Mariborčanov?

POTEM NUJNO BERI NAPREJ

Mestna občina Maribor je spomladi 2016 sprejela 2. Lokalni program mladih v Mestni občini Maribor (v nadaljevanju MO Maribor) za obdobje 2016 – 2021. Komisija za mladinska vprašanja MO Maribor (v nadaljevanju: KMV) je ukrepe na področju zaposlovanja in zaposljivosti mladih uvrstila med prioritete leta 2016.

Za potrebe sistematičnega pregleda predlaganih ukrepov na področju zaposlovanja, podaji predlogov njihovih izboljšav in natančnega akcijskega načrta realizacije ukrepov, iščemo 3 (tri) študente, ki bodo v obdobju, od 17. oktobra – 25. novembra 2016, pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov, opravili to zanimivo delo in si pridobili izkušnje iz področja priprave, načrtovanja in evalvacije projekta. Delo bo potekalo v prostorih Mestne občine Maribor, najmanj 4 ure dnevno, urna postavka 7 EUR.

Predhodne izkušnje iz projektnega načrtovanja niso potrebne. Poleg kratkega življenjepisa naj bo prijavi priložena največ ena A4 stran motivacijskega pisma, kaj je lahko vaša dodana vrednost sodelovanja v skupini študentov!

 Vaše prijave pričakujemo do srede, 12. oktobra 2016, do 15. ure na e-naslov: martina.rauter@maribor.si

 Dostop do 2. LPM in njegovih prilog je preko spletnih strani:

-       http://www.maribor.si/maribor/dokument.aspx?id=28095

-       http://www.maribor.si/maribor/dokument.aspx?id=28096

Študente bo izbrala Komisija za mladinska vprašanja MO Maribor skupaj z izbranimi strokovnjaki.

Za vsa nadaljnja vprašanja se obrnite na višjo svetovalko za mladino na MO Maribor, dr. Martino Rauter, telefon: 051 365 443.

Earlier Event: October 4
Arhitekturna svetovalnica
Later Event: October 6
Delavnice javnega nastopanja