Back to All Events

Super triki učenje v copatih

  • Hostel Pekarna 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Društvo Lilijin svet vabi na delavnico S.u.p.e.r. triki učenja v copatih.

Zakaj v copatih?

V copatih zato, ker VI sami zberete otrokove sošolce/ke, prijatelje/ice, brate, sestre (min 4, max.8). Tako se oblikuje skupina otrok, ki se med seboj poznajo in so iste starostne skupine, kar pripomore k večji pripadnosti, sodelovanju in gradijo se močnejša prijateljstva. MI pa priskrbimo prijeten prostor, da se bodo počutili kot doma v copatih.

KAJ OTROK NA DELAVNICI PRIDOBI?

Otrok na delavnici pridobi direkten VPOGLED v trenutno stanje (kaj deluje in kaj ne deluje), dobi NAVODILA za uspešno razrešitev trenutne situacije, spozna svoja MOČNA PODROČJA pri učenju, PREPOZNA prevladujoč UČNI STIL in kako ga uporabiti pri učenju in SPOZNA se s PRIPOMOČKI, ki pomagajo pri učenju. V bistvu otroci dobijo personalizirane napotke in orodja, ki otroka in starša podprejo pri reševanju zagat učenja.

NAČIN PRIJAVE:

Zberite otroke (min.4 - max.8) in na LILIJINSVET@GMAIL.COM pošljite prijavo na Delavnico s.u.p.e.r triki učenja v copatih, kjer navedete število otrok in njihovo starost.... Potem z naše strani dobite nadaljnja navodila in že se lahko odvije prijateljska delavnica, kjer se NAUČIJO SUPER TRIKOV UČENJA.... takšnih trikov, ki so sproščeni, hitri, barviti in lahki.

Prispevek za delavnico je enoten in znaša 246€. Ob prijavi 8 otrok je vrednost 3-urne delavnica SAMO 30 EUR na otroka.

ROK ZA PRIJAVO: 20. 11. 2019

Trajanje delavnice: 3 ure.

 
Earlier Event: November 20
Martin Ramoveš: Po robu
Later Event: November 25
Kje bi lahko zadružno prebivale_i