Pridružujemo se Dnevu za spremembe

DAN ZA SPREMEMBE MKC MARIBOR

ZA(ČUTIMO) DOBRO!

»Za(čutiti) dobro pomeni, da doživljamo življenje kot smiselno, da smo aktivni in ustvarjalni ter da se počutimo kot del skupnosti, za katero želimo, da se razvija v smeri za dobro vseh.«

Pod okriljem Slovenske filantropije se MKC Maribor tudi letos vključuje v vseslovensko akcijo Dan za spremembe. Tokratni slogan nas nagovarja, da ZA(ČUTIMO) DOBRO, s poudarkom na dobrem počutju, grajenju skupnosti in skrbi za duševno zdravje.

MKC Maribor ob tem vabi na prostovoljsko akcijo, »MKC-jev dan za spremembe«, ko bomo zaposleni, naši prostovoljci, mimoidoči zainteresirani v dobrem vzdušju malce povrtnarili na našem zeliščnem vrtu, izdelali nekaj pisanih kamenčkov za odganjanje skrbi, ter izdelke naravne kozmetike za razvajanje doma, nato pa se prepustili še delavnici, Gib narave. Le-ta nas bo popeljala v iskanje globljega stika s samimi seboj s pomočjo elementov narave in naravnih elementov, kar kombiniramo z gibom, predvsem z raztezalnimi vajami. Pridite v udobnih oblačilih, vse aktivnosti so brezplačne in prostovoljne.

 

Pridruži se nam v soboto, 15. aprila s pričetkom ob 9. uri. Raznolike aktivnosti bodo ponujene do 12. ure, poskrbeli bomo tudi za prigrizek. Dobimo se na dvorišču Kulturnega inkubatorja, na Koroški cesti 18.

Za dodatne informacije in prijave smo na voljo: eva.zunec@mkc.si

 

Dobrodošli, otroci, mladi in starejši, ki ste mladi po srcu!

Foto: Jasmine Schreiber, Unsplash