Nagradna igra Hostla Pekarna - Božični 3D

Hostel Pekarna pred iztekom letošnjega leta še zadnjič nagrajuje vse podpornike in pretekle ter bodoče obiskovalce! Vsi, ki se bodo v duhu božičnih praznikov fotografirali na 3D grafitu pred HOP-om ter fotografijo objavili na FB strani hostla, bodo namreč sodelovali v nagradni igri z nagrado 100,00€.

3D grafit je ustvaril priznani hrvaški umetnik in nosilec rekorda v Guinessovi knjigi rekordov za najdaljšo anamorfno sliko na svetu Filip Mrvelj, znan pod svojim umetniškim imenom 3DFilip.

Udeleženci v nagradni igri sodelujejo tako, da se v duhu božičnih praznikov fotografirajo na enem redkih 3D grafitov v regiji, ki se nahaja pred hostlom Pekarna (Ob železnici 16, 2000 Maribor) in fotografijo objavijo pod komentarje objave nagrade igre, na Facebook strani hostla Pekarna, z upoštevanjem pravil in pogojev.

Sodelujte tudi vi in si prislužite mamljivo nagrado ter polepšajte praznične dni. Preprosto odklikajte na uradno Facebook objavo nagradne igre, ter dodajte vaš utrinek!

* V nagradni igri lahko sodelujejo osebe stare nad 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati pravne osebe in osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradne igre ter osebe, ki so zaposlene pri organizatorju. Organizator bo iz udeležbe v nagradni igri izločil vse osebe, ki ne izpolnjujejo pravil in pogojev za sodelovanje v nagradni igri.

 

VEČ O HOSTLU PEKARNA

Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu Magdalenskega parka ter v neposredni bližini mestnega jedra.  Hostel Pekarna je del Kulturnega centra Pekarna, ki predstavlja kompleks objektov, ki jih je za potrebe peke kruha za vojašnice na robu mesta na prelomu iz 19. v 20. stoletje zgradila Avstro – ogrska vojska.

V hostlu, ki je v celoti prenovljen ter sodobno zasnovan nudimo namestitev v sedmih štiri posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami. Gostom skupnih sob je na voljo v uporabo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravijo svoje obroke. Neposredno zraven kuhinje se nahaja velika jedilnica z internetnim kotičkom opremljena s TV ter računalniki, z brezplačnim dostopom do interneta.

Za druženje in spoznavanje je na voljo udoben klubski prostor opremljen s TV – jem in namenjen organiziranju posameznih tematskih druženj za prijetne večerne ure.

Mansarda garsonjere in apartmaji so urejeni kot rezidenčni center. Gostje lahko izbirajo med sodobno opremljenimi apartmaji, ki razpolaga s svojo kuhinjo ter kopalnico ali med garsonjerami, ki je poleg kuhinje in kopalnice obogatena s svojo teraso.

Gostom je na voljo tudi pralnica s sušilnico, kjer boste lahko poskrbeli za svoja oblačila. Hostel Pekarna ima tudi svoje parkirišče, ki je za goste hostla brezplačen. Gostom pa je na voljo tudi brezplačna izposoja koles.

Zraven prenočišč je urejen tudi najem dveh seminarskih sob za konferenčni turizem, predavanja ter kulturne in mladinske dejavnosti opremljeni z najnovejšo AV tehnologijo.

 

DESTINACIJA, POLNA PRESENEČENJ!

Hostel se nahaja v središču slovenske Štajerske, ki ga obdajajo zeleni gozdovi Pohorja, sončna vinorodna pokrajina in reka Drava, ki teče skozenj. Maribor Je očarljivo mesto z bogatimi zgodovinskimi in kulturnimi koreninami, ki segajo daleč v srednji vek. O bogati vinski tradiciji pričajo Guinnessova rekorderka, najstarejša trta na svetu, ki se bohoti v mestnem jedru, in okoliške vinske ceste. Le streljaj vstran od Maribora se nahaja zanemenito Pohorje, kjer lahko raziskujete naravo, od slapov do prisrčnih jezer, ali pa se kar z gondolo zapeljete do vrha in uživate ob pogledu na Maribor.

Tudi ljubitelji alternativne kulture boste prišli na svoj račun – hostel Pekarna je del kompleksa Pekarna, središče alternativnega dogajanja, ne le v Mariboru, ampak v celotni severovzhodni Sloveniji.