Pomoč pri organizaciji programov za mlade

Si mlad iskalec zaposlitve med 15. in 29. letom? Iščeš nove izzive, sveže izkušnje in priložnost za razvoj znanj ter kompetenc? Te zanima delo na področju mladinskega sektorja? Potem se nikar ne obotavljaj, temveč se v letu 2018 pridruži ekipi MKC Maribor in z nami soustvarjaj projekte, programe in aktivnosti za mlade.

Maribor Mladinski kulturni center Maribor bo s 1. marcem svojo ekipo okrepil s kar dvema novima delovnima mestoma na področju mladine, zato iščemo primerne kandidat(k)e, ki bodo s svojim znanjem, ustvarjalnostjo in zagnanostjo pomagali razvijati in izvajati številne projekte na področju Mestne občine Maribor, namenjene mladim. Na voljo sta dve delovni mesti za določen čas (1. 3. - 30. 11. 2018) - Koordinator mladinskih programov ter Mladinski delavec, rok za prijavo pa se izteče 28. februarja 2018.

 

OPIS DEL IN NALOG:

  • Pomoč pri organizaciji programov za mlada
  • Koordinacija aktivnosti za mlade
  • Komunikacija z izvajalci aktivnostmi za mlade
  • Promocija aktivnosti za mlade v lokalnem okolju
  • Izvedba administrativnih del
  • Pomoč pri pripravi vsebinskih in finančnih poročil
  • ...

POGOJI ZA PRIJAVO

Na dan začetka izbranega obdobja izvajanja operacije bo oseba stara od 15 do vključno 29 let (kandidat mora biti star manj kot 30 let na dan 1. 3. 2018). Starostni pogoj je določen z Javnim razpisom MIZŠ za izbor operacij Javni razpis »zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju« ; je iskalec prve zaposlitve oziroma brezposelna oseba ; ter vsaj zadnje štiri tedne pred objavo javnega razpisa in vse do zaposlitve ni v izobraževanju niti v usposabljanju za namen povečanja spretnosti, znanj in kompetenc za izboljšanje položaja na trgu dela.

PODROBNEJŠI PODATKI O DELOVNIH MESTIH

 

Prijave sprejemamo do 28. 2. 2018 na email naslova katja.javornik@mkc.si (mladinski delavec) in maja.malus-azhdari@mkc.si (koordinator mladinskih programov).