Back to All Events

Vrtni kavč festival


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenija (map)

KD Matita, Društvo ZIZ, Radio MARŠ, Hiša otrok in umetnosti, MCLU Koper, in ekipa festivala Plavajoči grad vabijo na PRVI VRTNI KAVČ FESTIVAL, od 7. do 9. maja 2021!

Niz intimnih koncertov in predstav na dvoriščih, vrtovih, okenskih policah in strehah po vsej Sloveniji bo razveseljeval obiskovalke in obiskovalce.

V Mariboru bo Vrtni kavč festival potekal v petek, 7. maja 2021. Točni naslov lokacije dogodka boste prejeli šele ob rezervaciji brezplačne vstopnice. Na ta način bomo poskrbeli za omejeno število gledalcev.

Družinske predstave, intimni akustični koncerti, elektronika, poezija, pripovedovanje in drugi dogodki se bodo odigrali na terasah, vrtičkih in strehah, dvoriščih večstanovanjskih stavb, pod napušči in na drugih primernih lokacijah. Dogodki so brezplačni, a občinstvo pozivamo k podpori kulture s prostovoljnimi prispevki.

Program in ostale informacije bodo objavljene na kolektiv-ziz.com/kavc-festival/ oziroma www.kavcfestival.si, za kakršna koli vprašanja smo na voljo na info@kolektiv-ziz.com in kavc.festival@gmail.com.

Dogodek organizirajo: KD Matita, Društvo ZIZ, Radio MARŠ, Hiša otrok in umetnosti, MCLU Koper, ekipa festivala Plavajoči grad

foto: arhiv festivala Plavajoči grad

foto: arhiv festivala Plavajoči grad