Back to All Events

Avtmigeci: Stand up delavnice


  • Mladinski kulturni center Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Avtmigeci in Mladinski kulturni center Maribor te vabita na edinstvene stand-up delavnice, na katerih se boš naučil_a vseh osnovnih veščin za tvoj prvi samostojni stand-up nastop!

Si vedno bil/bila najbolj smešna/smešen v svoji družbi? Si vedno imel/imela željo nasmejati ljudi? Imaš poleg tega še interes po nastopanju na odru? Pridruži se nam na Stand up delavnicah, ki jih organizirajo Avtmigeci. Predaval bo David Gorinšek, ki je najbolj izkušen med njimi.

Kdo sploh so Avtmigeci? So četa mladih štajerskih komikov, ki svoje znanje pili v Klubu KGB. Enkrat na mesec imajo tam nastope, zdaj pa so se odločili da organizirajo še delavnice, na katerih se boš naučil_a osnov pisanja in nastopanja. Po koncu lahko pričakuješ, da boš imela vsaj 5-7 minutni nastop, s katerim lahko začneš svojo komično pot.

 

Kaj se bomo torej učili na delavnicah? 

- Osnove stand-up komedije
- Kako in kje začeti.
- Pisanje komedije in nastopanje
- Priprave na nastop

 

Cena delavnic je 70€ , S SODELOVANJEM Z MKC MARIBOR JE DVEMA MLADIMA OD 15-29 LET OMOGOČENA BREZPLAČNA UDELEŽBA NA DELAVNICI (TI DVE OSEBI BOSTA IZŽREBANI S STRANI ORGANIZATORJA).

Srečanja bodo potekala ob ponedeljkih od 20:30 do 21:45. Prvo se bo odvilo 2. 3. 2020 in nato tečaj traja 8 tednov do 20. 4. 2020. Po koncu sledi skupni nastop udeleženih, kamor lahko povabiš prijatelje in družino.

Prijavi se na gorinsekdavid1@gmail.com oz. na tel. številki 041 246 005! Rok za prijave: 28.2.2020.

stan up.png
Earlier Event: February 29
Morgenvogel Uncaged