Back to All Events

Sukulenta - poezija & proza

  • Mladinski kulturni center Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Avtorica Zala Klančnik v petek, 4. decembra 2020, ob 18. uri vabi na virtualno literarno druženje ob branju avtorske poezije & kratke proze, ki se bo odvilo čez spletno aplikacijo TEAMS.

Zala je mlada umetnica, ki že vrsto let ljubiteljsko piše poezijo in prozo. Kmalu bo izšel njen prvenec Um Boga, katerega delčke si lahko preberete na tej povezavi.

Njena želja je deliti svoje umetnine, prav tako pa bi želela slišati vaše. Njena ideja je, da bi skupaj ustvarjali literarne večere, kjer bi vsak prebral nekaj svojih del in bi skupaj uživali v njihovih kreacijah. Ta vizija zajema medsebojno druženje, branje ali le poslušanje, ter ne kritik. Druženja potekajo v medsebojni podpori in sprejemanju, kjer se ustvarja varen prostor za izražanje.

Zbor je namenjen temu, da se imamo lepo in podelimo svoje kreacije ter same sebe. Kritik ne bo. Bo samo sprejemanje in srčen posluh. Če tudi sam/a ustvarjaš ali te literatura veseli, vabljen/a, da se jim pridružiš.

Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi, do 3. 12. 2020.

Po zaključenih prijavah vam bo organizatorka na vaš elektronski naslov poslala povezavo do virtualnega prostora, kjer se bomo družili.

 
20200718_201842.jpg
Earlier Event: November 28
Gala podelitev ZIZ nagrad
Later Event: December 7
Interesni Safari: Nevidno lastništvo