Back to All Events

50's Prom dance // Prenos v živo

Društvo The alley cats Maribor vabi na letošnji slavnostni maturantski plese v stilu legendarnih ameriških plesov v 50.-ih letih, ki pa se bo tokrat izjemoma odvil v obliki spletnega prenosa v živo.

Drage maturantke in maturantje, letošnji maturantski ples BO!

...bodo pa zaradi aktualnih ukrepov letošnjo izvedbo maturantskega plesa za staro in mlado v slogu 50-ih priredili malo drugače in to preko Facebook live prenosa v dveh delih:

17.00 - delavnica ličenja in oblikovanja frizur po vzoru trendov iz 50-ih let z Miss Stacey, (prenos bo izveden na FB straneh Miss Stacey in MKC Maribor)

19.30 - koncert skupine Joe & the Rhythm Boys + Miss Stacey (prenos bo izveden na FB straneh Joe & the Rhythm Boys in MKC Maribor)

Pozor!!! Tudi letos bodo izbrali "kraljico in kralja plesa", zato vas pozivajo, da se lepo uredite in se v času trajanja koncerta posnamete med plesom. Posnetke sprejemajo vse do 00.00 ure na dan koncerta 30.10.2020, pošljite pa jih prek sporočila na FB profil Joe & the Rhythm Boys. A ne pozabite pripisati naslova, na katerega vam naj pošljemo nagrado.

Letos sicer ni punča in kokic, ampak bodo poskrbeli za popestritev petkovega večera v trenutni situaciji.

Izgovorov za izostanek ni, saj se lahko pridružite od koderkoli! Be "there" or be square 😉🎶😎

 
foto: The alley cats Maribor

foto: The alley cats Maribor

Earlier Event: October 28
Kaka kultura te?