Back to All Events

Za Pekarno se gre! – priprave na 27. obletnico KC Pekarna

V ne tako oddaljeni preteklosti, ko smo bili vsi nekoliko mlajši in mogoče malenkost bolj navihani, so se ob obletnici KC Pekarne kar vrstili koncerti in drugi kulturni dogodki. Zato smo bili mladi obiskovalci KC Pekarne nekoliko razočarani, da se ob okrogli 25. obletnici KCP ni organiziralo skorajda nobenih večjih dogodkov. Za letos, ko je trdovratna korona na pohodu, pa sploh ni vredno izgubljati besed.

Skratka, od takrat naprej smo se začeli spogledovati z idejo organiziranja festivala ob obletnici KCP, nastajale so pobude in mnogo smo že tudi predebatirali, na koncu pa smo se vsi strinjali z naslednjim: čas je, da stopimo skupaj in organiziramo festival ob obletnici KCP, SAJ SE GRE ZA PEKARNO!

To srečanje preko ZOOM-a bo prvi korak k realizaciji ideje o festivalu ob 27. obletnici KC Pekarne. Na srečanje so povabljeni predstavniki posameznih klubov (MC Pekarna, Gustaf) in organizacij v KC Pekarna (MKC Maribor, IndiJanez), ter tudi zunanji organizatorji, ki delujejo v sklopu KC Pekarna (Brutal Partysan, Defenders of Metal, Solar Pulse). Na srečanju bomo postavili temelje za nadaljnje sodelovanje in stopili korak bližje k realizaciji festivala ob prihajajoči obletnici KCP. To srečanje bo dejansko velikega pomena za celotni KCP, saj bo celoten kompleks sodeloval pri izvedb tega dogodka. Nujno je, da držimo skupaj in sodelujemo, še posebej v tako težkih časih kot so zdaj, ko je alternativna in družbenokritična kultura v resni nevarnosti.

Zasebni Facebook dogodek je ustvarjen na naslednji povezavi:

https://www.facebook.com/events/651740685510325

podcast event cover.jpg
Earlier Event: October 23
ODPOVEDANO: Repair-a-thon
Later Event: October 28
Kaka kultura te?