Mladi Maribor uspešno zaključil zbiranje predlogov za izboljšave

Program Mladi Maribor je v preteklem tednu zaključil z akcijo zbiranja odzivov javnosti, na podlagi katerih bomo v prihodnjih mesecih in letih še bolje prilagodili platformo Mladi Maribor potrebam tistih, ki jim je namenjena - mladih.

Na povabilo na sodelovanje v anketi se je odzvalo kar 1912 potencialnih respondentov, kolikor jih je kliknilo na nagovor ankete. Anketiranje je trajalo od pričetka februarja do konca marca 2022, na osnovi prejetih prijav pa smo izvedli skupno 3 skupinske diskusije o potrebah in željah mladih ter o razvoju in nadgradnji platforme Mladi Maribor, v katerih je skupno sodelovalo 21 udeležencev.

V sklopu diskusijskih skupin so se udeleženci pod vodstvom strokovnje raziskovalke z izkušnjami s področja družboslovja, izobraževanja in tržnih raziskav Urške Antolin poglobljeno pogovarjali o navadah, željah in potrebah mladih glede informiranja ter uporabe modernih tehnologij. Na podlagi zbranih izhodišč in predlogov pa bomo v prihodnjih tednih zastavili aktivnosti in izboljšave, ki jih bomo v prihodnje implementirali v platformo Mladi Maribor s ciljem postati najbolj obiskan in relevantni vir za mlade o aktivnostih mladinskih organizacij na območju Maribora in širše.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali v raziskavi in pripomogli k temu, da bo platforma Mladi Maribor še boljša in prijaznejša za uporabo.