MKC Maribor praznuje, praznuj z nami!

Konec leta 2022 je za ekipo Mladinskega kulturnega centra (MKC) Maribor prazničen na kvadrat. Ne le, da se decembra zvrstijo številne zabave ob koncu leta, december je tudi mesec, ko uradno začenjamo s praznovanjem 30 let MKC Maribor!

Praznovanje bo trajalo do 23. decembra 2023, začeli pa ga bomo, kot se za takšno obletnico spodobi, že letos z novoletno-rojstnodnevno zabavo.

V našo družbo tako vabimo vse praznično razpoložene in mlade po srcu, s plesalcem ali brez, da se nam pridružite v torek, 27. decembra, ob 19. uri v Kulturnem inkubatorju (Koroška cesta 18, 2000 Maribor).

V sodelovanju s plesnim društvom Swingbrats nas bosta učitelja swinga Tina Maroh in Luka Ravnjak popeljala v učenje plesnih osnov z glasbo iz vinilnih plošč. Brezplačna delavnica je namenjena začetnikom oziroma vsem, ki bi se radi seznanili s swingom - predznanje seveda ni potrebno.

In še namig za dress code: stil 30-ih in 40-ih prejšnjega stoletja, z visokim pasom, ohlapnimi srajcami in preprosto krojenimi oblekamije več kot dobrodošel.

Praznično pijačo in prigrizke častimo mi!

Prijave zbiramo na: eva.zunec@mkc.si.


Veselimo se prednovoletnega druženja z vami!

Ekipa MKC Maribora