[FOTO] KC Pekarna proslavil 27. obletnico obstoja

Od preteklega četrtka do sobote je v Kulturnem centru Pekarna potekal 2. del praznovanja 27. obletnice obstoja in delovanja, ki je bil predvsem v luči glasbe in ustvarjalnosti ter obiskovalcem ponudil vpogled v širok spekter dogajanja in ustvarjalnosti, ki se kali in raste v in s Pekarno.

Jubilejno dogajanje so s svojimi nastopi popestrile številne glasbene zasedbe, DJ kolektivi, pa tudi najrazličnejša interesna gibanja, ki so v sklopu treh dneh praznovanja predstavila svojo ustvarjanje.

Organizacijska ekipa in celotna skupnost KC Pekarne se vam zahvaljuje za vašo podporo! Številčni obisk je presegel vsa pričakovanja in dokazal, da alternativna scena v Pekarni še naprej živi, se razvija in bo z vašo podporo obstajala še naprej. Toda najpomembnejše med vsem tem - ozirajoč se na dejstvo, da so na obletnici bili prisotni obiskovalci iz celotne Slovenije - da ni le Mariboru mar za Pekarno, ampak celotni Sloveniji in širše! Obletnica je bila statement, ki je jasno pokazal, da Maribor potrebuje takšen prostor kot je Pekarna. Hvala!
— Darjan Lorenčič, koordinator dogodka
 

Utrinki dogajanja:

foto: Mitja Lorenčič