Vabilo bodočim mentoricam in mentorjem konSovih delavnic

Čeprav se ukrepi vlade glede trenutne situacije rahljajo, je zaenkrat še nejasno kdaj in na kak način bodo svoja vrata normalno lahko odprle tudi izobraževalne ustanove. A naši partnerji na Kersnikovi so zavihali rokave in so trenutno v zaključni fazi razvoja, priprave in testiranja "online" usposabljanja. 

Če te zanima široko polje interaktivnega ustvarjanja in delavnic, pri katerem se križajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse, te konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost vabi k usposabljanju za bodoče mentorice/je!  

Sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo ter ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti – te in številne druge priložnosti se odpirajo pod okriljem projekta konS, kjer se lahko vključiš v različne dejavnosti, ki hekajo različne napredne tehnologije.

Usposabljanje, ki v okviru projekta konS poteka v petih slovenskih mestih: v Mariboru, Novem mestu, Velenju, Ljubljani in Novi Gorici, bo izvedla ekipa Zavoda Kersnikova. Spletna srečanja se bodo izvajala enkrat tedensko in kjer bomo obdelali teoretični del, ko se bodo razmere spremenile, pa se bomo lotili še praktičnega dela, ki ga bomo izvajali v Kulturnem inkubatorju.

Predviden začetek izobraževanj je načrtovan v tednu med 18. in 22. majem. O točnem datumu in uri ter načinu izvedbe bomo v naslednjih dneh obvestili vse prijavljene.

Te zanima sodelovanje? Usposabljanje je brezplačno, več o njem pa si lahko prebereš na tej povezavi.

*Vsem, ki ste se že pred ukrepi prijavili na usposabljanje, se ni potrebno ponovno prijavljati.