Back to All Events

Igranje družabne igre One Piece TCG

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Družabni dnevi: One Piece Trading Card Game


V sodelovanje z MKC Maribor in na pobudo ljubiteljev družabnih iger bodo v Kulturnem inkubatorju zaživeli brezplačni Družabni dnevi. Prvi bo v soboto, 20. maja, v središču pozornosti pa bo družabna igra s kartami One Piece Trading Card Game (One Piece TCG).

Dogodek Družabni dnevi: One Piece Trading Card Game, bo v Studiu Kulturnega inkubatorja potekal od 10:30 do 18:30, udeleženci pa bodo lahko preizkusili in se naučili igranja različnih družabnih iger, organizatorji se bodo tokrat še posebej osredotočili na igro s kartami One Piece TCG . Več informacij o omenjeni igri je na voljo tudi tukaj.

Dogodek je za obiskovalce brezplačen, vsak obiskovalec pa bo brezplačno prejel tudi karto za promocijo/spomin na dogodek.

program družabnega dne

Program družabnega dne bo razdeljen na dva dela, ki bosta potekala sočasno in pod vodstvom različnih mentorjev.

1) Predstavitveni in izobraževalni del:

  • Obiskovalci bodo lahko od 10:30 do 18:30 brezplačno preizkusili ter se imeli priložnost z mentorjem naučiti igrati One Piece TCG. Na voljo bo več začetnih kupčkov kart, ki jih bodo obiskovalci lahko uporabili za igranje. Potrebujejo le dobro voljo, za vse ostalo bo poskrbljeno.

  • Priporočena starost je 14+ let. Karte so v angleškem jeziku.

2) Turnirski del:

  • Na turnirskem delu dogodka bo 16 udeležencev tekmovalo na turnirju z nagradami. Za udeležbo je potrebna prijavnina v višini 5 evrov, zbrana prijavnina pa bo služila za financiranje nagrade za zmagovalce turnirja. Potrebno je imeti kupček 51 One Piece TCG kart, ki ga med tekmovanjem tekmovalci ne smejo spreminjati.

  • Za udeležbo na turnirju je potrebna predhodna prijava na optcgmb@gmail.com , saj je število mest omejeno. Tekmovalec se lahko prijavi na obe tekmovanji, ob prijavi pa je potrebno navesti uro tekmovanja, ki se ga želi udeležiti.

  • Prvo tekmovanje se bo začelo ob 11:00 (5 krogov po 30 minut), drugo tekmovanje pa bo 15:00 (prav tako 5 krogov po 30 minut).

  • Nagrade:
    1. mesto - 5 razširitvenih paketkov (booster) Paramount War OP02 za One Piece TCG
    2. mesto - 3 razširitveni paketki  (booster) Paramount War OP02 za One Piece TCG
    3. mesto - 2 razširitvena paketka  (booster) Paramount War OP02 za One Piece TCG

  • Ob zaključku vsakega tekmovanja se 2 razširitvena paketka Paramount War OP02 razdelita naključno med tekmovalce.

Veselimo se vašega obiska in upamo, da se boste pridružili našemu dogodku. Za vsa dodatna vprašanja so organizatorji na voljo na  optcgmb@gmail.com .