Back to All Events

Serijo delavnic Kvir na Čil začenjamo s kvačkanjem

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenija (map)

Ali veš, da društvo DIH - enakopravni pod mavrico prihaja v Maribor? V sodelovanju z društvom DIH namreč v petek, 10. marca, začenjamo s serijo delavnic, ki se bodo zvrstile pod imenom Kvir na Čil. V prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor) bomo igrale_i družabne igre, pile_i čaj/kavo, se pogovarjale_i o življenju in preprosto izdelovale_i stvari z rokami (DIY)* ter uživale_i v družbi drug drugega.

Prva DIY aktivnost bo kvačkanje. 

Tako da, če že imaš nekaj izkušenj in imaš tudi kak pripomoček, prinesi s seboj kavlje, prejo ali že začete projekte. Nekaj pripomočkov bomo zagotovile_i tudi me_i. Če ne znaš kvačkati, pa e to morda pravi čas, da se preizkusiš. Ali pa se prideš samo podružiti ob kavi ali čaju. 

Pridruži se nam v petek, 10. marca, ob 17. uri v jedilnici Hostla Pekarna (Upravna stavba MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor)

Delavnice bo vodila mednarodna prostovoljka, zato bodo potekale v angleškem jeziku. Tolmačenje bo zagotovljeno, udeležke_ci pa se lahko pogovarjajo v jeziku, ki jim je najbližji. 

*do it yourself ali naredi si sam


Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana. Delovanje ter programe in projekte Društva DIH - Enakopravni pod mavrico sofinancira Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.