Back to All Events

4. Samorogov Roadtrip


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Maribor skozi rožnata očala ponovno vabi na druženje. Letos bomo raziskovale_i LGBTQIA+ skupnost. Odprte_i pa smo tudi za vse teme, ki bi te zanimale v povezavi z LGBTQIA+ skupnostjo. Samorogov Roadtrip je priložnost, da v skupini mladih raziščeš odgovore na vprašanja, ki te zanimajo. Poudarek bo na izmenjavi osebnih vprašanj, mnenj in izkušenj.

Tokrat se bomo družili med 4. in 6. septembrom, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor. Druženje bo potekalo tri dni, v celoti bomo poskrbele_i za hrano, prigrizke, nočitev in vse materiale. Zaželeno je, da si z nami celotni čas druženja, v kolikor pa zaradi objektivnih razlogov ne bi mogel_la biti pa te prosimo, da to napišeš v prijavnici. Delavnico bosta vodila Tanja Veber in Gregor Brdnik.

Druženje je namenjeno mladim med 16. in 29. letom, ki se jih LGBTQIA+ tematika osebno dotika. Prijava na delavnico je možna tukaj: https://www.1ka.si/a/294468.

Cilj druženja je ustvariti varno in sprejemajoče okolje, zato velja ničelna toleranca do kakršne koli oblike nasilja ali sovražnega govora. Število mest je zaradi zagotavljanja varnega prostora in kvalitete dela omejeno. Prijave bomo sprejemale_i do zapolnitve mest.

Podrobnejši program druženja bodo udeleženci_ke prejeli_e po potrditvi udeležbe. Program bo potekal v slovenskem jeziku.

Za dodatne informacije se lahko obrneš na nas preko Facebook strani Maribor skozi rožnata očala ali elektronskega naslova mladina@mkc.si.

Vljudno vabljene_i!

Grafiko pripravil: Gregor Brdnik.

Grafiko pripravil: Gregor Brdnik.