Back to All Events

Intermedijske delavnice konS @ Art kamp


  • Mestni park Maribor (map)

MKC Maribor bo v okviru projekta konS na Art Kampu Festivala Lent izvajal delavnice, na katerih bodo otroci, mladi in njihovi starši na zanimiv način spoznavali kako po različnih materialih potuje elektrika kako povezujemo žičke od vira energije do žarnice, skupaj pa bomo s pomočjo zanimivih napravic zganjali tudi zvočne vragolije. 

Ali elektrika potuje čez plastelin? Lahko z nekaj preprostimi elektronskimi elementi dosežemo, da dve lučki utripata izmenično? To in še več bomo preverili skupaj na zanimivih delavnicah v čudovitem ambientu mariborskega Mestnega parka.

Delavnice bodo izvajali mentorji in razvijalci delavnic, ki v Inkubatorju na Koroški cesti 18 razvijajo nove, inovativne, izvirne in atraktivne delavnice, ki otroke in mladino uvajajo v zanimiv svet intermedijske umetnosti, s septembrom pa se pričnejo tudi redni termini brezplačnih delavnic iz področja zvoka in videa, robotike ter znanosti.

Otoček intermedijske zabave bo na letošnjem Art Kampu festivala Lent postavljen vsak dan od petka, 21. 8. do sobote, 29. 8. med 16. in 19. uro!

 
DSC_0981.JPG
Earlier Event: August 17
Počitniške kuharske delavnice
Later Event: August 22
Živa knjižnica Maribor na Art kampu