Back to All Events

Delavnica: En zvok - cela skladba

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

MKC Maribor in projekt KonS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost te v petek, 7. februarja, ob 19. uri vabita na delavnico raziskovanja kreativnih pristopov k ustvarjanju zvokov in glasbe, ki jo bo vodil umetnik in glasbeni producent Dragan Lakić.

Dragan Lakič bo v Kulturnem inkubatorju demonstriral kako lahko iz enega samega zvoka z različnimi produkcijskimi tehnikami ustvarimo vse elemente, ki so potrebni za kreacijo skladbe. Delavnica je zanimiva za vse, ki se ukvarjajo z glasbo in glasbeno produkcijo ali pa jih zanimajo kreativni načini obdelave zvokov in neskončne možnosti, ki jih ponuja računalniška manipulacija zvoka.

Priporočljivo je, da s seboj prineseš beležko, saj bo v dveh urah podanih veliko uporabnih informacij, če želiš od delavnice odnesti še več, pa lahko prineseš tudi prenosnik (priporočljivo je, da imaš na njem naložen Ableton live) in slušalke.


Delavnica je brezplačna, zaradi zagotovitve optimalne izvedbe, pa je potrebna prijava na: https://s.surveyplanet.com/GpzfRJu3


Partnerji #kons: Kersnikova, Aksioma, Projekt Atol, Cona Zavod, @ LJUDMILA, MKC Maribor, LokalPatriot, Akademija umetnosti Univerza v Novi Gorici, Mc Velenje

Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

KONS_logotipi financerjev.png