Back to All Events

Jesenske kuharske delavnice


  • Mladinski kulturni center Maribor Ob železnici 16 Maribor Slovenija (map)

MKC Maribor v času jesenskih počitnic vabi na počitniške kuharske delavnice za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole, ki bodo potekale od 28. 10. do 30. 10. 2019 v prostorih MKC Maribor (Ob železnici 16, 2000 Maribor). Cena delavnice za enega otroka je 30 EUR.

Na počitniških delavnicah bomo spoznavali in urili svoje kuharske veščine! Kuhalnice bomo vihteli ob budnem očesu maturantke SGTŠ Maribor in dveh izkušenih animatork. In ne samo to…

Vsak dan po zajtrku bomo ustvarili kaj kreativnega in zabavnega, ali pa se bomo šli potepat po Mariboru, kotičkov za raziskovanje ne zmanjka nikoli. Vsak dan bomo skupaj pripravili celotno kosilo za vse udeležence. Mmm, bo dišalo! Po kosilu bomo pospravili za sabo, se umirili, sprostili in utrdili na vodeni jogi za otroke, ustvarjali pa bomo tudi popoldne ali se družili na kakšnem sprehodu. V sredo bomo priredili tudi čisto pravo zabavo pred nočjo čarovnic, pekli kostanje in penice ter se odlično zabavali.


Informacije in prijave sprejemamo do 21.10. oziroma do zapolnitve mest na sara.jagodic@mkc.si in lina.valant.sicanovic@mkc.si. Vse potrebne formularje za prijavo lahko prenesete s klikom na spodnji gumb, izpolniti in podpisati pa jih je potrebno najkasneje do oddaje otroka.

 

UTRINKI POLETNIH DELAVNIC

foto: Sara Jagodič in Lina Valant-Sičanović

 
Earlier Event: October 26
Otroške kuharske delavnice
Later Event: October 28
Importdance