Delat grem!

Filtering by: Delat grem!

Praktično usposabljanje na delovnem mestu ("job shadowing")
Feb
21
11:30 AM11:30

Praktično usposabljanje na delovnem mestu ("job shadowing")

Na Praktično usposabljanje na delovnem mestu (»job shadowing«) vabimo mlade med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju in bi želeli podrobneje spoznati izbrano organizacijo ali podjetje ter delovne naloge, vezane na določeno delovno področje. Udeleženci bodo z aktivnim pristopom pridobili ali okrepiti veščine, znanja in kompetence v izbranem polju dela.

View Event →
Uvodno usposabljanje izdelave gramofonskih plošč
Dec
19
11:00 AM11:00

Uvodno usposabljanje izdelave gramofonskih plošč

DELAT GREM! v sodelovanju z VINYL FABRIKO* vabi na USPOSABLJANJE ZA SAMOSTOJNO IZDELOVANJE GRAMOFONSKIH PLOŠČ, ki se začne v torek 19.12.2017 ob 11. uri, v KULTURNEM INKUBATORJU (Koroška 18, Maribor).

Za vse mlade, ki vas zanimajo osnove zvoka, procesi miksanja in masterizacija zvočnega zapisa ter zapisa na lastno gramofonsko ploščo!

Osnove studijskega snemanja z večsteznim snemanjem (bobni, bas, kitara, vokal) bomo spoznavali v Studio Glas podzemlja s skupino Take OFF. Vsak udeleženec se bo seznanil z montažo in obdelavo zvoka, s končno obdelavo posnetka ter pripravo za zapis na gramofonsko ploščo. Cilj usposabljanja je, da bo na koncu vsak udeleženec znal samostojno ustvariti gramofonsko ploščo.

Usposabljanja so brezplačna in bodo trajala nadalje vsak teden v januarju in februarju.
Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, brez statusa zaposlitve.
Prijave že sprejemamo na info@delatgrem.si ali na telefonski številki 02/3002998 in 051/659 929.

Usposabljala vas bosta Andrej Korelič in Jure Avguštiner.

Pridi, spoznaj, miksaj, snemaj!

*VINYL FABRIKA je produkcijsko-izobraževalna enota za zapisovanje glasbe in drugih zvokov na gramofonske plošče s pomočjo naprave, ki izrezuje eno po eno ploščo.

Povezava do spletne strani Delat grem!

View Event →
Mala šola 3D računalniške animacije
Oct
3
4:00 PM16:00

Mala šola 3D računalniške animacije

MALA ŠOLA 3D RAČUNALNIŠKE ANIMACIJE

Projekt Delat grem! pripravlja usposabljanja za mlade, ki bi si želeli pobližje spoznati svet 3D računalniške animacije. Skupino bosta vodila prof. Stevan Čukalac in mladi kreativec Miha Šubic, ki bosta poskrbela, da bodo tudi tisti brez predhodnega znanja iz animiranja pridobili osnovne kompetence na tem področju.

Usposabljanja bodo potekala na Srednji oblikovni šoli Maribor, Park mladih 8, Maribor, s pričetkom v torek, 3. 10. 2017, ob 16. Uri. Srečanja bodo potekala ves mesec oktober v skupnem obsegu 51 ur. Na uvodnem srečanju boste prejeli vse dodatne informacije o poteku izvajanja usposabljanja.

Usposabljanja so brezplačna in namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju. Zaželeno je osnovno znanje rokovanja z računalnikom in dobra volja.

Potrebna je predhodna prijava na andrej.gulic@mkc.si ali po telefonu 051 659 929, kjer smo dosegljivi za vse dodatne informacije.

Prijave zbiramo do četrtka 28. 9. 2017!

Dodatne informacije o dogodku in projektu Delat grem!:

http://www.delatgrem.si/aktualno/mala-sola-3d-racunalniske-animacije/

View Event →